Suomeksi

TYÖKALUT JA KOMPONENTIT TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Asiakkaan konsepti
tuotekehitys
testaus
massatuotanto

tuotekehitys

Tarjoamme laajaa ja monipuolista tuotekehitysosaamista asiakkaiden
erilaisiin tuotekehitysprojekteihin. Tuemme asiakkaan tuotekehitysprojekteja niiden eri vaiheissa, kuten tuotesuunnittelussa, valmistustekniikan suunnittelussa, tuotetestauksissa sekä tuotteiden tuotantoon viemisessä. CNC-Tekniikan vahva insinööriosaaminen työkaluvalmistuksessa ja komponenttivalmistuksessa takaa ammattimaisen tuen asiakkaan erilaisiin projekteihin, joissa kehitetään uusia tuotteita tai uusia valmistustapoja
nykyisille tuotteille.

CNC-Tekniikka tukee asiakasta koko tuotekehitysprosessin ajan. Tuotekonsepti suunnitellaan yhteistyössä CNC-Tekniikan kanssa, minkä jälkeen asiakas hyväksyy suunnitelman. Sisäinen tuotekehitys pitää sisällään protovalmistusta, työkaluvalmistusta ja testauksia. Prosessin lopputuloksena on massatuotantoon tähtäävä tuotantosuunnitelma, jonka avulla asiakas saavuttaa projektille asettamansa tavoitteet tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti.

CNC-TEkniikka

CNC-Tekniikka palvelee eri teollisuudenaloja yli 30 vuoden kokemuksella. Yrityksemme palveluihin kuuluvat työkaluvalmistus, komponenttivalmistus sekä alihankintakoneistus. Panostamme tuotekehitykseen ja innovointiin, joten toteutamme tuotteenne tarvittaessa tuotekehityksestä ja suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka.

Vastaamme asiakkaiden vaatimuksiin tarjoamalla asiakasta varten räätälöityjä tuotteita. Tavoitteenamme on tuottaa kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaitamme tuloksellisesti ja tarkoituksenmukaisesti.

Meillä on laadukas ja monipuolinen konekanta: käytämme uusimpia laitteita ja huipputeknologiaa. Työntekijöidemme vankka osaaminen yhdistettynä moderniin tuotantoteknologiaan takaavat tuotteidemme korkean laadun.

Ota yhteyttä

Miika Kosunen
Toimitusjohtaja
Myynti, työkaluvalmistus
+358 (0) 50 522 2134
miika.kosunen( @ )cnctekniikka.fi

Miguel Garcia Carme
Myynti, komponenttivalmistus
+358 (0) 40 551 0768
miguel.garcia-carme( @ )cnctekniikka.fi